The Gold Standard

Zagotovila zlatega standarda

Nizki začetni stroški
Za posel se ne zahteva noben minimalni nakup, cena članskega paketa Herbalife pa je nizka.

Za začetek posla in uspešno članstvo pri Herbalifu ni treba kupiti nobenih prodajnih ali drugih poslovnih pripomočkov.
 
Zajamčeno vračilo denarja
Če se članstvo zaradi katerega koli razloga prekine, velja 90-dnevna popolna garancija za vračilo denarja za strošek nakupa članskega paketa Herbalife.

Če se članstvo zaradi katerega koli razloga prekine, velja 100-odstotna garancija za vračilo denarja za nakup izdelkov, in sicer za vse neprodane izdelke, kupljene v zadnjih 12 mesecih.
 
Jasne informacije o poslovni priložnosti
Potencialnim članom zagotavljamo jasne, točne in ažurne informacije v zvezi z možnimi prihodki.
Pisno potrdilo
Od vsakega novega člana bomo pričakovali, da pisno potrdi, da je seznanjen z vsemi temi zagotovili zlatega standarda, in to preden se sprejmeta njegova članska prijava in podpisan dogovor.
 
Zanesljive smernice o trditvah o izdelkih in poslovni priložnosti
Jasno opredeljujemo koristne učinke vsakega izdelka in primeren način uporabe, in to neposredno na nalepki izdelka, da se lahko ustrezen izdelek uporablja pravilno in se tako dosežejo najboljši rezultati.

Odobrene trditve o izdelkih in podatki o izdelkih so na voljo tudi v katalogu izdelkov v članskem paketu Herbalife in drugih uradnih gradivih ter v spletišču MyHerbalife.com.

Navajamo le realna pričakovanja, ki izhajajo iz poslovne priložnosti, ter napore, potrebne za uspeh na vseh ravneh.
Herbalife in naši člani spoštujejo najvišje standarde etičnega ravnanja. Če izveste za katere koli neodobrene trditve v zvezi z izdelki Herbalife, predstavitve v zvezi s potencialnimi zaslužki, ki niso skladne s Herbalifovim uradnim gradivom ali drugo sporno ravnanje katerega koli člana, prosimo, da o tem obvestite službo za Distributerske storitve na št. +385 1 3820 184.

S skupnimi prizadevanji lahko zagotovimo, da Herbalife vzpostavi zlati standard za potrošniško zaščito.
sl-SI | 17.7.2019 11:20:59 | NAMP2HLASPX03