Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Začetnite služiti denar s Herbalifom

Vračilo se začne že z vašo prvo prodajo!

Herbalife s svojim najboljšim načrtom plačil v panogi neodvisnim Distributerjem izplača do 73 odstotkov prihodkov od izdelkov. S tem se šteje za enega najboljših v panogi neposredne prodaje.

Delo Herbalifovega neodvisnega Člana je prilagodljiv delovnik, ki ga lahko prikrojite skladno s svojim življenjem. Tako lahko delate od doma in zaslužite dodaten prihodek.

* * *

Neodvisni Člani lahko pridobijo dobiček iz prodaje na drobno ali debelo za VSAK prodani izdelek – poleg tega so upravičeni do dodatnega dohodka z royaltyji in bonusi. Dobiček je odvisen samo od vas!


Poleg tega imate kot Distributer Herbalife priložnost postati vzhajajoča zvezda in se lahko udeležite izjemnih dogodkov in čudovitih počitnic po vsem svetu. Neodvisni Distributorji Herbalife vedo, da ko se udeležiš enega takega dogodka, poti nazaj ni več. Vzdušje je izjemno, kraji, ki jih lahko raziskujete, pa čudoviti. Herbalifove počitnice so prav nalezljive!

Za več informacij o tem, kako postati neodvisni Član Herbalifa, izpolnite naš kontaktni obrazec.

Izjava o omejitvi odgovornosti – Ob proučevanju ali primerjavi poslovnih priložnosti, prosimo, upoštevajte, da je nezakonito, da promotor ali sodelujoči v prodajni shemi prepriča kogar koli v plačilo z obljubo o ugodnostih, ko se v shemo pridružijo še drugi. Naj vas ne zavedejo trditve, da se zlahka dosežejo veliki zaslužki.


Find out more about the support Herbalife Distributors receive
©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 21.5.2019 10:26:00 | NAMP2HLASPX01