Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Spremenite svet na bolje s Herbalifom

Prispevajte k spremembam
Panoga zdravja in wellnessa ima ob čedalje večjih svetovnih težavah s čezmerno telesno težo in debelostjo velik potencial; v letu 2009 je bila le v regiji EMEA vredna 203 milijarde ameriških dolarjev.*


Želite sodelovati pri priložnosti, ki omogoča večji prihodek?
S Herbalifom lahko veliko dosežete, in sicer tako, da:

  • se naučite osnov boljše prehrane
  • z drugimi delite osnove zdravega in aktivnega življenja
  • pomagate svojim strankam uresničiti cilje
  • združite svoje novousvojeno znanje s strastjo do izdelkov Herbalife

Herbalifove osnove:
Herbalife, svetovno priznano podjetje, ki ponuja najboljšo poslovno priložnost na svetu, prodaja prehranske izdelke, ki temeljijo na znanosti, in je predan prispevkom, ki jih vrača skupnostim, s tem pa si prizadeva ustvariti boljši svet za življenje in delo.

Herbalife se ponosno opredeljuje kot napredno podjetje, v letu 2010 pa so prihodki v prodaji na drobno presegli 4,3 milijarde ameriških dolarjev. Od skromnega začetka daljnega leta 1980 Herbalife še vedno raste, in to več kot 30 let!

Več kot 2,3 milijona Članov v več kot 78 državah se je odločilo za Herbalife. Ali ste se jim pripravljeni pridružiti? Prosimo, izpolnite naš kontaktni obrazec, da bo lahko Herbalifov neodvisni Član še danes vzpostavil stik z vami.

Izjava o omejitvi odgovornosti – Ob proučevanju ali primerjavi poslovnih priložnosti, prosimo, upoštevajte, da je nezakonito, da promotor ali sodelujoči v prodajni shemi prepriča kogar koli v plačilo z obljubo o ugodnostih, ko se v shemo pridružijo še drugi. Naj vas ne zavedejo trditve, da se zlahka dosežejo veliki zaslužki.

* Euromonitor International. Health and wellness food and beverages, Retail value for 2009 (Hrana in pijača za zdravje in splošno dobro počutje, Drobnoprodajna vrednost za leto 2009).


Herbalife - Make a difference
©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 21.5.2019 9:55:36 | NAMP2HLASPX01