Spremenite svet na bolje s Herbalifom

Prispevajte k spremembam
Panoga zdravja in wellnessa ima ob čedalje večjih svetovnih težavah s čezmerno telesno težo in debelostjo velik potencial; v letu 2009 je bila le v regiji EMEA vredna 203 milijarde ameriških dolarjev.*


Želite sodelovati pri priložnosti, ki omogoča večji prihodek?
S Herbalifom lahko veliko dosežete, in sicer tako, da:

  • se naučite osnov boljše prehrane
  • z drugimi delite osnove zdravega in aktivnega življenja
  • pomagate svojim strankam uresničiti cilje
  • združite svoje novousvojeno znanje s strastjo do izdelkov Herbalife

Herbalifove osnove:
Herbalife, svetovno priznano podjetje, ki ponuja najboljšo poslovno priložnost na svetu, prodaja prehranske izdelke, ki temeljijo na znanosti, in je predan prispevkom, ki jih vrača skupnostim, s tem pa si prizadeva ustvariti boljši svet za življenje in delo.

Herbalife se ponosno opredeljuje kot napredno podjetje, v letu 2010 pa so prihodki v prodaji na drobno presegli 4,3 milijarde ameriških dolarjev. Od skromnega začetka daljnega leta 1980 Herbalife še vedno raste, in to več kot 30 let!

Več kot 2,3 milijona Članov v več kot 78 državah se je odločilo za Herbalife. Ali ste se jim pripravljeni pridružiti? Prosimo, izpolnite naš kontaktni obrazec, da bo lahko Herbalifov neodvisni Član še danes vzpostavil stik z vami.

Izjava o omejitvi odgovornosti – Ob proučevanju ali primerjavi poslovnih priložnosti, prosimo, upoštevajte, da je nezakonito, da promotor ali sodelujoči v prodajni shemi prepriča kogar koli v plačilo z obljubo o ugodnostih, ko se v shemo pridružijo še drugi. Naj vas ne zavedejo trditve, da se zlahka dosežejo veliki zaslužki.

* Euromonitor International. Health and wellness food and beverages, Retail value for 2009 (Hrana in pijača za zdravje in splošno dobro počutje, Drobnoprodajna vrednost za leto 2009).


Herbalife - Make a difference
sl-SI | 17.7.2019 6:43:25 | NAMP2HLASPX04