Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Herbalifovo zagotovilo in podpora

Še vedno niste prepričani, ali je Herbalife za vas?
Odločitev, da postanete samozaposlenec, se morda zdi kot velik korak, zato smo pri Herbalifu na enem mestu zbrali vso podporo, ki jo potrebujete. Po več kot 30 letih zaposlovanja in nudenja podpore neodvisnih Članov vemo, da boste potrebovali zagotovilo in pomoč od prvega dne.


 • Nizki začetni stroški:
  Začetek lastnega posla s Herbalifom lahko stane manj, kot si mislite. Že z nizkimi začetnimi stroški lahko začnete posel s priznanim začetnim pripomočkom in ste na poti do boljšega, bolj zdravega življenja.

 • Sami se odločite, koliko časa želite nameniti poslu:
  Še ena prednost Herbalifove poslovne priložnosti je prilagodljivost. Prilagodite ga svojemu življenju, ne obratno. Lahko se odločite za občasno delo za manjši dodatni zaslužek vsak mesec, ko pa ste prepričani in imate čas, se lahko odločite za polni delovnik in se s Herbalifom dnevno ukvarjate.

 • Uporabite obsežno Herbalifovo bazo znanja:
  Se vam zdi, da ne veste dovolj o prehrani ali prodaji? Herbalife vam ponuja podporo na vsakem koraku vaše poti; od virov in pripomočkov za usposabljanje do lokalnih, nacionalnih in svetovnih dogodkov za vašo spodbudo. Učite se in dosegajte rast s tistimi, ki so to že prestali ter v okviru družabnih priložnosti razvijte osebne sposobnosti mreženja. Poleg tega vam je vedno na voljo osebni trener Herbalife, ki vam omogoča podporo pri vašem razvoju na področju prehrane in posla.

Za več informacij o tem, kako postati neodvisni Član Herbalifa, izpolnite naš kontaktni obrazec.

Izjava o omejitvi odgovornosti – Ob proučevanju ali primerjavi poslovnih priložnosti, prosimo, upoštevajte, da je nezakonito, da promotor ali sodelujoči v prodajni shemi prepriča kogar koli v plačilo z obljubo o ugodnostih, ko se v shemo pridružijo še drugi. Naj vas ne zavedejo trditve, da se zlahka dosežejo veliki zaslužki.


Herbalife Distributor Support, helping you every step of the way
©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
 • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
 • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 21.5.2019 10:47:27 | NAMP2HLASPX01